Opdatering 19/5-2020

Danmark åbner op igen, og det gør Nordvestkirken også. Som registreret trossamfund hører Nordvestkirken med til den del af Danmark der gerne må åbne for offentligheden. Retningslinjerne for hvordan vi må åbne op, kom i søndags. I går, mandag, drøftede en arbejdsgruppe sammensat fra forskellige af kirkens teams mulighederne. Konklusionen blev at vi gerne vil åbne op for gudstjenester, men at vi vil være sikre på at gøre hvad vi kan for at undgå at øge smittespredningen af Covid-19. Derfor åbner vi kun langsomt.
Søndag d. 24/5 livestreamer vi en gudstjenesten dog uden gudstjenestedeltagere. Vært, prædikant, teknikere, musikere og sangere vil være i kirkebygningen og øvrige menighed vil kunne følge med via YouTube.
Pinsedag d. 31/5 håber vi at kunne gøre det samme, dog med nogle gudstjenestedeltagere. Vi har sandsynligvis lov til at give 50-80 personer adgang til gudstjenesten, resten må følge med via livestreaming.

Når vi vælger at åbne langsomt, er den primære årsag at det kræver en del forarbejde at leve op til retningslinjerne for hvordan vi må samles. Vi vil være sikre på at gøre det rigtigt. Samtidig er vi overbevist om at vi skal tilbyde livestreaming af vores gudstjenester en rum tid fremover. Dels må vi ikke samles de 150-200 mennesker der plejer at komme, dels vil der fremover være Coronasmittede eller særligt sårbare der er forhindret i at deltage fysisk. Derfor vil vi gerne i gang med livestreaming og teknikerne arbejder på at blive klar.
På søndag d. 24/5 Prædiker Reidar Poulsen, Pinsedag d. 31/5 prædiker Jens Jakob Madsen
På nordvestkirken.dk og på kirkens Facebookgruppe og -side vil vi beskrive hvordan man kan følge med via YouTube og også hvordan og hvornår vi kan give gudstjenestedeltagere adgang til kirkebygningen.

Stalden Online fortsætter indtil videre på tirsdage.

På arbejdsgruppens vegne – Reidar Poulsen

…………………………………………………………………….

På denne side kan du finde informationer og resurser der er særligt relevante under krisen. Onlinesamlinger opslås på denne websides kalender, hvor man umiddelbart før samlingerne kan finde link til at deltage i Microsoft Teams samlingerne eller link til livestreaming på YouTube.

Cellegrupper

Vi opfordrer alle cellegrupper til på ugentlig basis at holde kontakt med hinanden. Fx faste ugentlige mødetidspunkter vor man mødes online og deler stort og småt, opmuntringer og beder sammen.
Dem der ikke er en del af en cellegruppe, men gerne vil være med i en midlertidig online-gruppe, kan skrive til cellegrupper@nordvestkirken.dk

Fællesskab

Hver tirsdag kl. 20:45 åbner vi på samme måde ’Stalden Online’. Vi tjekker ind i MS-Team mødet og fortæller hver især hvad vi er optaget af. Deler bedeemner og beder sammen.

Sjælesorg

Samtaler og forbøn er fortsat muligt, dog i udgangspunktet uden at mødes fysisk. Reidar, der er præst i menigheden, og kirkens øvrige sjælesørgere stiller sig gerne til rådighed. Kontakt Reidar direkte, reidar@nordvestkirken.dk eller skriv til menighedsrådet mr@nordvestkirken.dk